Qui som?

Ens vam graduar en Filologia Clàssica a la Universitat de Barcelona l’any 2015. Després, vam reprendre el contacte al Màster de Formació del Professorat de Secundària Obligatòria i Batxillerat. A partir d'aquí, vam decidir crear Cinestèsia. Volem esdevenir una eina útil per a la docència de la llengua grega i la seva cultura tant en l’àmbit de l’educació secundària com la universitària.

David Solé

Vaig néixer la tardor del 1993 a Barcelona. Després del grau, vaig fer un màster dedicat a la recerca en les llengües i cultures clàssiques. Actualment, sóc doctorand en Filologia Clàssica i disposo de la beca de Formació del Professorat Universitari. Des de fa cinc anys, col·laboro amb el Grup d’Innovació Docent Consolidat Electra de la Secció de Filologia Grega de la UB.

Lorena Rion

Vaig néixer l’estiu del 1991 a Barcelona. Un cop graduada, vaig estudiar un postgrau en organització i gestió d’institucions educatives. A més, he fet diversos cursos relacionats amb el llatí oral, la pedagogia i la direcció de centres escolars. Actualment, exerceixo de professora de secundària.

Denis C. Plesa

Vaig néixer l’hivern del 1993 a Cluj-Napoca (Romania). El 2007 vaig arribar a Catalunya i, durant el grau, vaig gaudir d’una beca Erasmus a la Humboldt-Universität zu Berlin, on em vaig impregnar de la cultura germànica. Sóc professor de secundària i, alhora, curso un màster encarat a la investigació del món clàssic.